Σάββατο, 14 Σεπτέμβριος 2013 09:51

Επένδυση σε μικρής κλίμακας πτηνοτροφείο

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Είναι μια σχετικά μικρή επένδυση που μπορεί να φέρει εισόδημα παράλληλο με την Γεωργική ενασχόληση, και μάλιστα αν έχουμε και ιδία παραγωγή βιολογικού π.χ. καλαμποκιού!  Τότε το τελικό προϊόν αποκτά μια πρόσθετη αξία!

Στα 14.000 ευρώ ετησίως εκτιμάται από τους ειδικούς το καθαρό κέρδος που μπορεί να αποκομίζει ο παραγωγός κατασκευάζοντας μια μικρή κλειστή πτηνοτροφική μονάδα έκτασης περίπου 350 τ.μ. Το εισόδημα αυτό προφανώς και είναι πολλαπλάσιο από οποιασδήποτε πλέον υπαλληλικής σχέσης ειδικά όπως τείνει να διαμορφωθεί πλέον με την πολιτική και οικονομική συγκυρία. 

 

Δεν είναι καθόλου δύσκολο ούτε ιδιαιτέρως κοστοβόρο

να βρει κανείς στην ύπαιθρο για αγορά ή ενοικίαση έναν κλειστό χώρο που να προσφέρει στοιχειωδώς ρεύμα και νερό. Ως εγκατάσταση πρέπει να τοποθετηθεί το υπόστρωμα που μπορεί να αποτελείται και να ανανεώνεται από άχυρο και ροκανίδι. Πλαστικές ή ξύλινες κατασκευές για τροφή και για διαχωριστικά και είμαστε έτοιμοι!!!

 

Για τους κακοπροαίρετους να πούμε πως δεν πρόκειται για πτηνοτροφική μονάδα αλλά ένα μεγάλο οργανωμένο κοτέτσι που σε συνεργασία με πτηνοτροφική μονάδα θα σας προσφέρει μεγάλα κέρδη

 


 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες® μπορούν με το «κλειδί στο χέρι» να αναλάβουν με την βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πτηνοτροφίας, να σας προσφέρουν την, ολοκληρωμένη μελέτη εγκατάστασης, άδειες, οργάνωση, πηγές και το κυριότερο την εκπαίδευση σας! Σε νέες μεθόδους ορθής βιολογικής πρακτικής! 


 

Η διατροφή των νεοσσών για την καλύτερη ανάπτυξή τους πρέπει να περιορίζεται σε σιτηρά και καλαμπόκι κατά το δυνατόν αγνά τα οποία μπορείτε να προμηθεύσετε σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές από τους πλησιέστερους αγρότες ή αν έχετε την όρεξη να τα καλλιεργήσετε μόνοι σας σε μικρή κλίμακα για να καλύψετε τις ανάγκες του πτηνοτροφείου σας. Ακόμη ο ειδικός με τον οποίο θα αποκτήσετε μια τακτική σχέση θα σας προτείνει κάποιες επιπλέον το δυνατόν ακίνδυνες βιταμίνες και φάρμακα ώστε από τη μία τα κοτόπουλα σας να είναι ανθεκτικά και από την άλλη υγιεινά για τον καταναλωτή!!

 

Υπάρχουν πολλές μεσαίες και μεγάλες μονάδες εκτροφής και εμπορίας που θα έβλεπαν πολύ θετικά την σύναψη συμβολαιακής εκτροφής κοτόπουλων που μπορούν να σας τα δίνουν μόλις γεννιούνται ή να τα βάζετε μόνοι σας . Πέρα από τα κοτόπουλα μπορείτε με κάθε τρόπο να εμπορεύεστε και τα εκατοντάδες αυγά που θα μαζεύετε!!  

 Σκεφτείτε  το !!!   

 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες μπορούν με το «κλειδί στο χέρι» να αναλάβουν με την βοήθεια εξειδικευμένων επιστημόνων με μεγάλη εμπειρία στον τομέα της πτηνοτροφίας, να σας προσφέρουν την, ολοκληρωμένη μελέτη εγκατάστασης, άδειες, οργάνωση, πηγές και το κυριότερο την εκπαίδευση σας! Σε νέες μεθόδους ορθής βιολογικής πρακτικής!   τηλ. 210-8818416 

 

Μικρής κλίμακας οργανωμένο πτηνοτροφείο εκτατικής βιολογικής εκτροφής!

 

Δείτε ένα σχετικό Video

 


 

 

αρχική σελίδα

Διαβάστηκε 37636 φορές

Back to Top