Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 03 Ιανουάριος 2015 12:33

Ζητάμε Γεωπόνους

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Αγγελία-ζητάμε-γεωπόνους

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες®  αναζητάμε μέσα στο 2018 - 2019, για άμεση συνεργασία Γεωπόνους με καλές σπουδές και εμπειρία (να έχουν εγκατεστημένους πελάτες) Πανελλαδικά. 

 Update 2-3-2018

Δεν είναι απαραίτητο να είναι από Αττική.

 

Το σκεπτικό:

Δεχόμαστε αρκετά συχνά τηλέφωνα από επενδυτές (από Ελλάδα ή Εξωτερικό) που θα ήθελαν να εξετάσουν την περίπτωση να επενδύσουν στην Παραγωγή Αγροτικών προϊόντων ή στον δευτερογενή τομέα (συσκευασία ή μεταποίηση).

Αναζητάμε

Εσένα τον Γεωπόνο (ή μαζί με συναδέλφους σου αν είσαστε ομάδα)  που έχεις ήδη κάνει μια ή και περισσότερες Ολοκληρωμένες και επιτυχημένες  εγκαταστάσεις (δεν έχει ιδιαίτερη σημασία τι θα είναι αυτό, ή που είναι ) αλλά κυρίως η σοβαρότητα και η βιωσιμότητα μιας τέτοιας εγκατάστασης (ως παράδειγμα για τον υποψήφιο επενδυτή) .

Να μπορεί να πάει να το δει και να παρουσιαστεί μια μικρή αλλά εμπεριστατωμένη πρόταση μιας τέτοιας επένδυσης.

Η πρόταση του Γεωπόνου θα μπορεί να προστεθεί στις Υπηρεσίες που παρέχουμε π.χ. Μελέτη για ένταξη σε επιδοτούμενο πρόγραμμα, ή σε Project Εξαγωγών.

 

Θα χαρούμε να έχουμε ένα σύντομο Βιογραφικό σας αλλά κυρίως την περιγραφή της ή των Εγκαταστάσεων που έχετε δημιουργήσει .

 

Μπορείτε να στείλετε τα Βιογραφικά σας στο E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Όλα τα Βιογραφικά και οι προτάσεις σας θα απαντηθούν εντός 5-6 ημερών.

 

Σχετικά Site των Αγροτικών Ευκαιριών

Αγροτικές Ευκαιρίες – Blog

Ρωσία

Βουλγαρία

Υπηρεσίες Εξαγωγών

Εκπαίδευση

Μεταποίηση

Σχετικές Θέσεις Εργασίας των Αγροτικών Ευκαιριών

Facebook 

Αγροτικές Ευκαιρίες

Αγροτικές Εκπαιδευτικές Ευκαιρίες 

 

Αρχική Σελίδα

Διαβάστηκε 2388 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 02 Μάρτιος 2018 11:04