Εξαγωγική υποστήριξη

εξαγωγές απο τις Αγροτικές Ευκαιρίες

Η Αγροτικές Ευκαιρίες© προσφέρουν  στον Έλληνα επιχειρηματία την δυνατότητα εξαγωγής των προϊόντων του στο εξωτερικό μέσα από μία εξειδικευμένη διαδικασία που είναι απλή, κατανοητή, εφαρμόσιμη και αποτελεσματική.

Η διεθνοποίηση των επιχειρήσεων σε συνάρτηση με την γρήγορη ανάπτυξη της διεθνούς αγοράς έχει εγκαταστήσει πλέον την ανάγκη για επιχειρηματικές συνεργασίες με επιχειρήσεις ξένων χωρών.

Στόχος της εταιρείας μας είναι να παρέχουμε την τεχνογνωσία μας σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, είτε πρόκειται για μία μεγάλη η μικρομεσαία επιχείρηση είτε για έναν αγρότη, έναν παραγωγό.

Θέλουμε να είμαστε κατανοητοί και συνεργάσιμοι με όλους καθώς πιστεύουμε ότι μπορούμε να προσφέρουμε γνώσεις και τεχνολογία αιχμής.

Ας αρχίσουμε όμως να κάνουμε τα πράγματα πιο απλά:

Σε ποιές χώρες θα μπορούσατε να με βοηθήσετε να εξάγω τα προϊόντα μου;

Σε όποια χώρα θέλετε εσείς από την Κίνα μέχρι την Αυστραλία και από την Σουηδία μέχρι την Ιταλία. Επειδή όμως η εξαγωγή προϊόντων δεν είναι μια εύκολη υπόθεση αλλά απαιτείται χρόνος, χρήμα και τρόπος, καλό θα ήταν να παραμείνετε εντός συνόρων και  εντός των 27 χωρών - μελών της  Ε.Ε.

Ποιά προϊόντα εξάγονται καλύτερα;

Δεν υπάρχουν καλά και κακά προϊόντα, από την στιγμή που απευθύνεστε σε ένα καταναλωτικό κοινό (ανοιχτό η κλειστό) δεν έχει σημασία, αυτό που όμως έχει σημασία είναι το εξής:  Πριν την οποιαδήποτε κίνηση για εξαγωγή βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι ακριβώς θέλετε και ποιό σημαντικό ακόμα να έχετε πλήρη γνώση των εξαγωγικών δυνατοτήτων σας.

Μπορείτε να μου περιγράψετε την όλη διαδικασία που απαιτείται πριν την εξαγωγή;

Ασφαλώς και μπορούμε, επειδή όμως  το έγγραφο της εξαγωγικής διαδικασίας είναι εξασέλιδο (προσπαθήσαμε να το κάνουμε όσο πιο μικρό, απλό και κατανοητό γινόταν) μπορούμε να σας το στείλουμε να το διαβάσετε με την ησυχία σας κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας | 210 8818 416, ή στέλνοντας μας ένα σχετικό e-mail. (δείτε στο τέλος για επικοινωνία).

 Ποιές είναι ακριβώς οι υπηρεσίες που προσφέρετε;

Υποβολή αίτησης ενδιαφέροντος στο ευρωπαϊκό δίκτυο επιχειρήσεων.

Αξιολόγηση των εξαγωγικών δυνατοτήτων σας.

Έρευνα αγοράς: εσείς μπορεί να θέλετε να εξάγετε τα προϊόντα σας στην Γαλλία, υπάρχει όμως η ανάλογη ζήτηση εκεί; είναι ένα από τα θέματα που θα διερευνήσουμε για εσάς προκειμένου να ελαχιστοποιήσουμε ενδεχόμενους κινδύνους.

Ταξινόμηση γραφειοκρατίας και νομοθετικών εγγράφων.

Άνοιγμα υποκαταστήματος- Μετεγκατάσταση εταιρείας-Ίδρυση εταιρείας στο εξωτερικό.

Μελέτη και υλοποίηση διαδικτυακής στοχοποιημένης διαφήμισης και στρατηγικής.

Εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας (παρέχει πρόσβαση στην επιχείρηση σας από όλα τα υπάρχον μοντέλα κινητών στην αγορά είτε είναι smart Phones είτε όχι, άκρως σημαντικό καθώς είναι ένα υπέρ πολύτιμο εργαλείο μάρκετινγκ, η αμοιβή δεν συμπεριλαμβάνετε στην συνολική αμοιβή της εταιρείας)

Εφαρμογή (Μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση) διαδραστικής διαφήμισης (Δεν το έχετε ξανακούσει και θα σας εκπλήξει ευχάριστα, η αμοιβή δεν περιλαμβάνετε στην συνολική αμοιβή της εταιρείας και μπορεί να διατυπωθεί μόνο ύστερα από σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος, καθώς ο κάθε επιχειρηματίας έχει διαφορετικές ανάγκες)

Πιστοποίηση προϊόντων-υπηρεσιών.

Μελέτη και σχεδιασμός συσκευασίας-διαφημιστικού υλικού και μετάφραση αυτών.

Σήμερα η τεχνολογία σας δίνει την δυνατότητα να εξάγετε τα προϊόντα σας με το πάτημα ενός κουμπιού, θα το εκμεταλλευτείτε;

acropolis

Αν θελήσω να συνεργαστώ μαζί σας θα μου παρέχετε όλα τα παραπάνω;

Ναι, αν όμως θελήσετε κάποια έξτρα υπηρεσία (όπως η κατασκευή ιστοσελίδας, κλπ.) αυτή χρεώνετε έξτρα.

Σε πόσο χρόνο θα μπορώ να εξάγω τα προϊόντα μου;

Μόλις εκδηλωθεί και επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον αλλοδαπής εταιρείας για συνεργασία με την εταιρεία σας (φυσικά θα πρέπει στο εντωμεταξύ να έχετε αποκτήσει και άδεια εξαγωγέα), ο χρόνος είναι σχετικός διότι μπορεί να είναι ένας μήνας ή ένας χρόνος ή περισσότερο, αυτό εξαρτάται κυρίως από τις προεπιλογές σας.

Αν βρω πελάτη στο εξωτερικό και χρειαστώ βοήθεια θα με βοηθήσετε;

Πάντα θα είμαστε στο πλευρό σας από συμβουλευτική άποψη, αν θέλετε όμως να τηρούμε κάποιες εργασίες για εσάς τότε θα σας χρεώσουμε με μια μικρή μηνιαία πληρωμή η οποία θα καθοριστεί την σωστή χρονική στιγμή για εσάς αλλά και εμάς, καθώς μην ξεχνάτε ότι σκοπός μας είναι να κερδίσετε γιατί μαζί με εσάς είμαστε κερδισμένοι και εμείς.

Αν χρειαστεί να ανοίξω γραφείο η και να προσλάβω προσωπικό στο εξωτερικό μπορείτε να με βοηθήσετε;

Ναι, μπορούμε να σας ανοίξουμε γραφείο οποιαδήποτε ώρα και στιγμή σε 700 διαφορετικές τοποθεσίες ανά την υφήλιο και επίσης να σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο προσωπικό για την αντιπροσώπευση της επιχείρησης σας εκεί.

Από εμένα τι θα χρειαστείτε;

Για να μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι θα πρέπει πάνω από όλα να έχουμε μία υγιή συνεργασία, αυτό συνεπάγεται τα εξής:

Πρέπει να κάνετε τους απαραίτητους υπολογισμού σας, τι σημαίνει αυτό; ότι απλά θα πάρετε χαρτί και μολύβι και θα αποτυπώσετε την οικονομική αντοχή της επιχείρηση σας σε μία τέτοια κίνηση. Επίσης σημαντικό θέμα είναι το γεγονός ότι όσο κάνετε τους υπολογισμούς σας καλό θα ήταν να σκέφτεστε το χειρότερο σενάριο και πως θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε σε μία αποτυχία της προσπάθειας σας. Το ενδεχόμενο του καλού σεναρίου είναι επίσης δύσκολο στην διαχείριση του, όμως σας δίνει την πολυτέλεια του χρόνου σκέψης επομένως μπορείτε να ανταπεξέλθετε πιο εύκολα, πράγμα που δεν συμβαίνει με το σενάριο της αποτυχίας.

Να είστε ειλικρινής  στην μεταξύ μας συνεργασία διότι μία λάθος εντύπωση μπορεί να σας οδηγήσει σε μη επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δουλειά μας είναι να σας προτείνουμε συμβουλές, τρόπους και διεξόδους, δουλειά σας είναι να τηρείτε τις οδηγίες μας.

Δουλειά μας είναι να σας μεταφέρουμε την τεχνογνωσία μας, δουλειά σας είναι να φροντίσετε να την μάθετε.

Μας πληρώνετε για να σας ακούμε και ανάλογα να σας προτείνουμε λύσεις, επομένως το να μας λέτε την γνώμη σας σε όλα τα στάδια είναι αρκετά σημαντικό για την επιτυχία σας.

Για ποιόν λόγο να εμπιστευτώ ένα τόσο σημαντικό θέμα για την εταιρεία μου στην εταιρεία σας;

20ετή εμπειρία στον Χρηματοοικονομικό χώρο

Μοναδικές Υπηρεσίες ( Διαδραστική διαφήμιση, Κινητή τηλεφωνία, Διεθνή δίκτυο υπηρεσιών)

Γνώση του Αγγλικού Νομικού Δικαίου (Παγκόσμια απήχηση)

Τεχνολογία αιχμής (check-up συστήματα πληρωμών, online γραφείο, κλπ.)

Πλήρες Νομικό τμήμα εξειδικευμένο στο εμπορικό δίκαιο

Πλήρης κάλυψη λειτουργικών αναγκών για άνοιγμα υποκαταστήματος στο εξωτερικό

Μερική η Ολική κάλυψη υπαλληλικού προσωπικού για τις ανάγκες της εξαγωγής

Μερική η Ολική κάλυψη σε εμπορικές συνεστιάσεις που αφορούν την εξαγωγή

Ωραία με πείσατε να συνεργαστώ μαζί σας, τι πρέπει να κάνω τώρα;

 

Να επικοινωνήσετε μαζί μας ζητώντας να σας συνδέσουν με το τμήμα εξαγωγών: 210 8818416 ή εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ για να μας στείλετε email.

 ελληνικό

Μην ξεχνάτε: Η εξαγωγή των προϊόντων σας είναι πλέον μονόδρομος στην ταχεία παγκοσμιοποίηση της υφηλίου, ενώ παλιότερα ήταν μία επίπονη διαδικασία σήμερα χάρη στην τεχνολογία η όλη διαδικασία της εξαγωγής έχει απλουστευτεί σε μεγάλο βαθμό.

Μία επαγγελματική γνώμη δεν έβλαψε ποτέ κανέναν από την στιγμή που είναι και δωρεάν, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση απέναντι μας, πείτε μας την σκέψη σας να σας πούμε την γνώμη μας.

Αναλαμβάνουμε

  1. Εκπαίδευση (σε στελέχη εταιριών) σε τεχνικές ανεύρεσης πελατών με τα νέα «εργαλεία » του Internet, για προώθηση εξαγωγών.
  2. Την Υποστήριξη εξαγωγικών προσπαθούν σε Levels δηλαδή σταδιακά και μεθοδικά αφού πρώτα συμφώνα με το προϊόν θα κάνουμε την απαραίτητη έρευνα αγοράς και ανά περιοχή και ανά κράτος (Target Group).
  3. Την κατασκευή (από συνεργαζόμενο γραφείο στο Λονδίνο) projects εξαγωγών πάντα σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της εξαγωγικής επιχείρησης.
  4. Ενημέρωση για την πορεία και απήχηση του project Εξαγωγών.
  5. Κατάρτιση φακέλου για χρηματοδότηση και υποστήριξη μέσω του ΟΠΕ
  6. Υποστήριξη για Πιστοποίηση μέσω της TUV Austria.

δείτε σχετικό Video

Επικοινωνία με Αγροτικές Ευκαιρίες

Διαβάστηκε 4918 φορές
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εξαγωγές και ιντερνέτ μια νέα ευκαιρία

Back to Top