Τετάρτη, 04 Ιούνιος 2014 13:10

Υπηρεσίες Εξαγωγών – τιμοκατάλογος

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

υπηρεσίες-εξαγωγών

Υπηρεσίες Εξαγωγών – τιμοκατάλογος

Αφορά χώρες εντός της Ε.Ε.

Αν σας ενδιαφέρει να ξεκινήσετε άμεσα την διαδικασία εξαγωγής  (ενδοκοινοτική συναλλαγή)  ή βρίσκεστε στο σημείο να γίνετε έμποραςεξαγωγέας  βρίσκοντας Ελληνικά προϊόντα που θα τα διαθέσετε αργότερα στο εξωτερικό βρεθήκατε στο σωστό σημείο!

Στο τέλος της παρουσίασης δείτε σχετικά άρθρα και λύσεις για εξαγωγές.

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες έχουν εκείνες τις απαραίτητες συνεργασίες με εξειδικευμένους επιστήμονες και στελέχη που μπορούν να σας οδηγήσουν βήμα – βήμα από το σημείο που είστε σήμερα μέχρι το στόχο σας να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο και αξιόπιστο δίκτυο πωλήσεων στο εξωτερικό στην χώρα που -μετά από έρευνα - έχει προκύψει ότι μπορεί με κάλους όρους  να πουληθεί το προϊόν σας.


Γιατί  με εμάς;

Γιατί  ο στόχος μας είναι σε σύντομο διάστημα να κάνετε τις πρώτες σας εξαγωγές. Και μετά να ενταχθείτε στους συνεργάτεςπρομηθευτές μας μια και εμείς! Κάνουμε εξαγωγές! Και αναζητούμε (δεν έχουμε δικά μας προϊόντα) άριστα προϊόντα για εξαγωγή. 


 

Κατάλογος υπηρεσιών και τιμές

 

Αρκτική αξιολόγηση υποψήφιου για εξαγωγές (κατεβάστε από εδώ, συμπληρώστε το

και στείλτε το πάλι σε εμάς στο E-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ) κόστος:  Δωρεάν.

 

Στην συνέχεια και βάση των απαντήσεων του παραπάνω  εγγράφου  σας στέλνουμε μια προσφορά μόνο για εσάς και τις ιδιαίτερες ανάγκες σας.

 

Ενδεικτικές τιμές υπηρεσιών

 

Ερεύνα τάσης ανά  χώρα του προϊόντος που θέλετε να πουλήσετε, δηλαδή σε ποια χώρα υπάρχει μεγαλύτερη ζήτηση με παρουσίαση στα γραφεία μας ή με Skype αν είστε εκτός Αττικής με  κόστος  50 ευρώ.

Επίσης Στατιστικά σε πραγματικό χρόνο της ζήτησης στην συγκεκριμένη χώρα και πόλη! Κόστος 50 Ευρώ (με πλήρη διαδραστική ανάλυση των αποτελεσμάτων).

Δημιουργία διαφήμισης για επιχειρήσεις – στοχευμένη – αφού έχει γίνει όλη η υποδομή σας για αυτό στο Linkedin με κόστος εγγραφής για το γραφείο 100 ευρώ (εκτός αμοιβής του Linkedin).

Αν έχετε βρει (μετά από συνεργασία μαζί μας) την χώρα στόχο μπορούμε να σας προσφέρουμε όλες εκείνες τις επίσημες πληροφορίες που θα χρειαστείτε για να ξεκινήσετε την προσπάθεια σας, δηλαδή Καταλόγους προμηθευτών για το δικό σας προϊόν (κόστος 100 ευρώ ανά χώρα και προϊόν) .

Ας δούμε τι απαιτείτε (τα βασικά) για να μπορέσει κανείς να κάνει εξαγωγές δηλαδή  για την γραφειοκρατική διαδικασία όσον αφορά τις εξαγωγές :

Για να αποκτήσετε άδεια εξαγωγών θα πρέπει να υπάρχει σύσταση εταιρείας σε οποιαδήποτε μορφή και επίσης να είστε εγγεγραμμένος-η στο τοπικό σας επιμελητήριο.

 

Εμείς μπορούμε να σας στείλουμε αναλυτικά την διαδικασία που απαιτείτε για:

 

Έγγραφο > Απόκτησης άδειας εξαγωγών > Κόστος: 140

 

Έγγραφο > Στάδια που απαιτεί μια επιτυχημένη εξαγωγή (το συγκεκριμένο έγγραφο δεν σχετίζεται με γραφειοκρατικά, απλά αναφέρει συνοπτικά το τι θα πρέπει να γνωρίζει-προσέξει η εκάστοτε εταιρεία όσον αφορά την εξαγωγή) > Κόστος: 90

 

Έγγραφο > Κανονισμοί και Πιστοποιήσεις εισόδου της Ξένης Αγοράς (Ανά Είδος - Ανά Χώρα) > Κόστος: 320

 

Έγγραφο > Λίστα Εμπόρων της Ξένης Αγοράς (Μόνον έγκυρα - Ανά Χώρα) > Κόστος: 240€

 

Επίσης μπορούμε να αναλάβουμε:

 

Την ISO πιστοποίηση του προϊόντος (μπορούμε να σας βγάλουμε και ISO βιολογικής γεωργίας καθώς στην Αγγλία τα μόνα προϊόντα που πουλάνε πολύ καλά έχουν την συγκεκριμένη πιστοποίηση) καθώς και την διαδικασία εταιρικής λειτουργίας, κλπ.

 

Η συνεργασία μας όσον αφορά τις πιστοποιήσεις ISO γίνετε μέσω της TUV AUSTRIA, την μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα αλλά και από τις κορυφαίες παγκοσμίως όσον αφορά τα συστήματα διαχείρισης ποιότητας.

 

Επίσης θα σας συμβούλευα να ανοίγατε μια εταιρεία στην Αγγλία (μπορούμε να σας βοηθήσουμε αν θέλετε) και μέσω αυτής να κάνετε την εξαγωγή ανοίγοντας στην Ελλάδα ένα υποκατάστημα. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγετε την δαιδαλώδης Ελληνική γραφειοκρατία και μπορείτε να έχετε πιο άμεσα αποτελέσματα (ένας Άγγλος ή ένας πιθανός σοβαρός πελάτης θα προτιμήσει να συνεργαστεί με μια Αγγλική εταιρεία από μια Ελληνική αντίστοιχη), δείτε για Αγγλία εδώ

Υπηρεσίες Internet (web-site, Google adwords, e-shop, εξειδικευμένα προγράμματα)  κατόπιν συνεννόησης και μόνο για τους πελάτες μας. Για ραντεβού μόνο αν έχετε συμπληρώσει το έντυπο.


 

Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία  στο τηλ. 210-8818416

 


 

Δείτε σχετικά με υπηρεσίες υποστήριξης εξαγωγών

 

Υπηρεσίες υποστήριξης για πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο HACCP

 

Υπηρεσίες υποστήριξης για πιστοποίηση σύμφωνα με τα πρότυπα ISO

 

Συσκευασία 

 

Ζήτηση βιολογικών προϊόντων για εξαγωγή

 

Από το χωράφι στο ράφι

 

Πιστοποιήστε το προϊόν σας για εξαγωγή

 

Εξαγωγές εκτός ΕΕ

 

Εξαγωγές στην Ρωσία

 

Εξαγωγές στην Κίνα

 

Δημιουργία εταιρίας στην Αγγλία

 

Δημιουργία εταιρίας στην Βουλγαρία

 

Δημιουργία εταιρίας στην Ρωσία

 

Άνοιγμα Τραπεζικού Λογαριασμού στο Εξωτερικό-Αγγλία

  

Επικοινωνία - χάρτης

 

 

Αγροτικές Ευκαιρίες®  2014 – υπηρεσίες εξαγωγών 

 

Αρχική σελίδα 

 

Διαβάστηκε 2955 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 04 Ιούνιος 2014 13:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Γερμανία προώθηση εξαγωγών

Back to Top