Πέμπτη, 30 Μάιος 2013 16:53

Εξαγωγές στην Αγγλία

 

 Η Αγγλία είναι η μεγαλύτερη από τις χώρες που αποτελούν το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και Βορείου Ιρλανδίας. Πολλές φορές το όνομά της χρησιμοποιείται λανθασμένα αντί του ονόματος του Ηνωμένου Βασιλείου.

Πήρε το όνομά της από τους Άγγλους, ένα από τα φύλα τα οποία αρχικά κατοικούσαν στην Βόρεια Γερμανία και μετανάστευσαν στην Αγγλία κατά τον 6ο αιώνα μ.Χ.. Από εκεί προέρχεται και η λατινική ονομασία Anglia. Η πρωτεύουσα της Αγγλίας, το Λονδίνο, είναι και πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου. Άλλες μεγάλες πόλεις της Αγγλίας είναι το Μάντσεστερ, το Λίβερπουλ και το Νιούκασλ.


Αν  αναζητάτε εισαγωγείς στην Αγγλία, διανομείς (distributors)  ή εμπορικούς συνεργάτες (Έλληνες ή Άγγλοι) στο Ηνωμένο Βασίλειο (U.K

ή ιδιαίτερες υπηρεσίες  και συνεργασίες βρεθήκατε στο σωστό σημείο.


Μπορούμε να ανάβουμε υπεύθυνα να σας ενημερώσουμε  για συγκεκριμένο κλάδο (τρόφιμαποτά) και για τις ευκαιρίες των προϊόντων σας στις αγορές της Αγγλίας

Βεβαίως μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και για όλες τις Αγγλόφωνες χώρες, αλλά σας συμβουλεύουμε να αρχίσετε από την Μεγάλη Βρετανία (είδατε πόσα ονόματα έχει ; )  μια και είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και η διαδικασία της «εξαγωγής» είναι  ευκολότερη όσον αφορά την γραφειοκρατική διαδικασία.

Το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό μας  (UK expert/It Manager) διαθέτει την ολοκληρωμένη γνώση των συγκεκριμένων αγορών και των τάσεων που επικρατούν σε αυτές και μπορεί να προσφέρει ουσιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των αποφάσεων.

 

Παρέχουμε υποστήριξη με τις εξής μορφές:

 

Ενημέρωση για τις ανάγκες των πελατών στη Βρετανική αγορά με συνεχείς αναλυτικές αναφορές.

Βοήθεια και σημαντική συμβολή στην αντιμετώπιση των γλωσσικών προβλημάτων καθώς και στην κατανόηση της Αγγλικής νοοτροπίας και του Βρετανικού πολιτισμού.

Αντιμετώπιση προβλημάτων εδραίωσης στη Αγγλική.

Γνώση της τοπικής γραφειοκρατίας.

Προσωπική μέριμνα καθ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μας σχέσης.

Διεθνής επικοινωνία.

Αναζήτηση κατάλληλων συνεργατών.

Έρευνα αγοράς και έλεγχος πωλήσεων.

Αλληλογραφία εξωτερικού και εμπορικές συνομιλίες.

Συνοδεία πελατών σε επαγγελματικά ταξίδια.

Υποστήριξη συμμετοχής σε εκθέσεις.

Ανεύρεση εμπορικών συνεργατών.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα αγορών (συσκευασίας) και εξαγωγών.

Δημιουργία εταιρίας στο Λονδίνο

Αίτηση για άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στο Λονδίνο    

Την διαδικασία εισαγωγής μιας εταιρίας στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Δημιουργία E-shop στο Λονδίνο και διαδικασία υποστήριξης Logistic! 

 

Γνωρίζουμε την Αγγλία, και όριο μας η Φαντασία σας!

 

Υποστήριξη έρευνας αγοράς ( marketing ): Έρευνα σε επίκαιρες και έγκυρες τράπεζες δεδομένων, προμήθεια καταλόγων με διευθύνσεις εταιρειών. Επεξεργασία των επαφών που πραγματοποιήθηκαν σε εκθέσεις, άμεση έρευνα αγοράς (direct marketing) και διευθέτηση αλληλογραφίας.

Με πάνω από 53 εκατομμύρια κατοίκους, η Αγγλία είναι η μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του Ηνωμένου Βασιλείου. Με πυκνότητα 407 ανθρώπων ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο[1] είναι η δεύτερη πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μετά τη Μάλτα.

Υποστήριξη σε εκθέσεις στη Αγγλία (και αγγλόφωνες χώρες):

Προετοιμασία εκθέσεων.

Υποστήριξη περιπτέρου (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια της έκθεσης – χρηματοδότησης μέσω Ο.Π.Ε.).

-Διατήρηση επαφών μετά την έκθεση.

-οργανώνουμε Ταξίδια (με πλήρη υποστήριξη) στην Αγγλία για να εδραιώσετε συμφωνίες.

-Διαθέτουμε  (μέσω του ομίλου Advance Helix ltd) Νομικό τμήμα στην Ελλάδα για συμφωνίες και συμβόλαια αλλά το Κυριότερο ! και στο Λονδίνο για συμφωνίες στο Αγγλικό δίκαιο.

Υποστηρίζουμε τις πόλεις:

Λονδίνο (Πρωτεύουσα)

Μπέρμιγχαμ, Ληντς, Σέφιλντ, Μάντσεστερ, Λίβερπουλ, Μπρίστολ, Κόβεντρι,Λέστερ, Νότιγχαμ, Νιούκασς, Πλίμουθ, Γουλβερχάμπτον, Ντέρμπι, Σαουθάμπτον

Για συγκεκριμένο ραντεβού για Αγγλία τηλ. Στο 210-8818416, ή στείλτε μας ένα e-mail στην Επικοινωνία.


κάθε μήνα θα μπορούμε σε ζεστή ατμόσφαιρα μαζί με καλό καφέ και μπούφε και πίνακα (projector,κλπ) να αφιερώσουμε λίγο χρόνο για όσους επιθυμούν και πιστεύουν ότι έχουν ένα καλό προϊόν ή υπηρεσία που θα μπορούσε να εξαχτεί (να πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι).

Πάντα από εδώ αναφέραμε ότι οι εξαγωγές είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση, αλλά όχι μόνο για εμάς που ζούμε εντός Ελλάδος, θα δείτε ότι σχεδόν για όλες τις χώρες και λαούς ισχύει το ίδιο (και υπάρχουν λόγοι γι αυτό)...


 (κάντε κλικ

Τι κάνετε την Πέμπτη το απόγευμα; 

 

Δείτε ένα σχετικό Video απο το BBC 

 


 

 

Αρχική σελίδα 

Διαβάστηκε 8086 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Απρίλιος 2014 09:05
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Γερμανία προώθηση εξαγωγών »

Back to Top