Εξαγωγές στην Ουκρανία

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

εξαγωγές - εισαγωγές απο Ουκρανία

Η Ουκρανία (ουκρανικά: Україна) είναι χώρα στην ανατολική Ευρώπη. Συνορεύει με τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, την Πολωνία, τη Σλοβακία, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία και τη Μολδαβία. Η έκταση της χώρας είναι 603.628 km². Πρωτεύουσα της Ουκρανίας είναι το Κίεβο. Η επίσημη γλώσσα είναι τα Ουκρανικά και το νόμισμα της χώρας είναι η γρίβνα. 

 Update:  9 Μαρτίου 2014

Λόγω της καταστάσεως στην Ουκρανία

η υπηρεσία αυτή ΔΕΝ παρέχεται προς το παρόν.

Η Ουκρανία έγινε ανεξάρτητη και πάλι μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1991. Τότε άρχισε μια περίοδος μετάβασης στην οικονομία της αγοράς, στην οποία η Ουκρανία είχε πληγεί από μία οχταετή ύφεση. Από τότε όμως, η οικονομία σημείωσε μεγάλη πρόοδο στην αύξηση του ΑΕΠ. Η Ουκρανία είχε παγιδευτεί στην παγκόσμια οικονομική κρίση το 2008 και η οικονομία βυθίστηκε. Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 20% από την άνοιξη του 2008 έως την άνοιξη του 2009, και στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε.

 

Το μεγαλύτερο τμήμα της χώρας (περίπου 54%) είναι πεδινό και καλλιεργήσιμο. Όρη υπάρχουν μόνο στην περιοχή των συνόρων με την Ρουμανία (Καρπάθια Όρη) και στην χερσόνησο της Κριμαίας. Καλλιεργούνται δημητριακά, ζαχαρότευτλα, ηλίανθοι (απ' όπου παράγεται ηλιέλαιο) ενώ ανεπτυγμένη είναι επίσης η εκτροφή βοοειδών και η παραγωγή γάλακτος.

Από πλευράς ορυκτού πλούτου η χώρα διαθέτει σιδηρομετάλλευμα, άνθρακες, μαγγάνιο, φυσικό αέριο και πετρέλαιο, ορυκτό άλας, θείο, γραφίτη, τιτάνιο, νικέλιο, υδράργυρο και μαγνήσιο. Οι ουκρανικές βιομηχανίες ήταν από τις πλέον αναπτυγμένες στην πρώην Σοβιετική Ένωση και παράγουν (και σήμερα) μηχανήματα και προϊόντα σιδήρου, μέταλλα, εξοπλισμό μεταφορικών μέσων, χημικά προϊόντα ενώ δεσπόζουσα θέση κατέχουν οι βιομηχανίες μεταποίησης τροφίμων (και ιδιαίτερα παραγωγής ζάχαρης).

 Κίεβο Ουκρανίας

Τώρα, το όνειρο του κάθε Έλληνα επιχειρηματία μπορεί να γίνει πραγματικότητα: το προϊόν του να πωλείται σε μια από τις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου, δηλαδή, μια από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης. Κατασκευαστικά υλικά, τρόφιμα, υφάσματα και ρουχισμός, εκκλησιαστικά είδη και πολλοί άλλοι τομείς έχουν έντονη ζήτηση στη Ουκρανία. Σίγουρα, και το δικό σας προϊόν, θα βρει τη θέση του σ’ αυτή τη δύσκολη, αλλά και τόσο αποδοτική αγορά.

 


 

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες © με την μακρόχρονη εμπειρία και διασυνδέσεις με το πρώην Ανατολικό μπλοκ μπορούν να συμβάλλουν στη δυναμική και αποτελεσματική είσοδο των ελληνικών επιχειρήσεων στην αγορά της Ουκρανίας. Οι συνεργάτες μας, (στην Ελλάδα αλλά και Ουκρανία) κατέχοντας μακροχρόνια εμπειρία στις αγορές αυτές, είναι σε θέση να προτείνουν τις πιο αποτελεσματικές λύσεις, για αποτελεσματικές εξαγωγές στην Ουκρανία με εξατομικευμένη προσέγγιση για κάθε επιχείρηση.

 


 

Οι υπηρεσίες μας για την Ουκρανία περιλαμβάνουν:

 

Κατασκευή στην Ουκρανία και από Ουκρανική εταιρία (software house) web-site!

Μετάφραση και προώθηση της ιστοσελίδας σας στο ρωσικό διαδίκτυο (www.yandex.ua).

Εύρεση δυνητικών πελατών / συνεργατών σας

Διοργάνωση επαφών και διαπραγματεύσεων με τους μεγαλύτερους «παίκτες» του κλάδου σας σε Ουκρανία

Υπηρεσίες διερμηνείαςμεταφράσεων και επικύρωσης επίσημων εγγράφων  (apostil).

Προώθηση του προϊόντος σας στους κλαδικούς B2B καταλόγους

Διοργάνωση συμμετοχής σε κλαδικές εκθέσεις ως εκθέτη ή και ως εμπορικού επισκέπτη

Μελέτες, έρευνες αγοράς, δημιουργία στρατηγικής μάρκετινγκ και εισαγωγή στη Ουκρανική αγορά των ελληνικών προϊόντων, ΟΤΑ, τουριστικών επιχειρήσεων, εξοπλισμού, κ.α.

Εύρεση αντιπροσώπων ή/και εισαγωγέων  στην Ουκρανία

Εκστρατείες μάρκετινγκ και διαφημιστική προώθηση στα Ουκρανικά ΜΜΕ

Σύσταση νομικών προσώπων και ολοκληρωμένη νομική, λογιστική, συμβουλευτική υποστήριξη. Υποστήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων στη  Ουκρανία, Υπηρεσίες αντιπροσώπευσης.

 

Ουκρανικό σούπερ μάρκετ

Εικονικό γραφείο στην Ουκρανία (Virtual Office)

Ουσιαστικά αποκτάτε άμεσα μια αντιπροσωπεία στo  Κίεβο.

Έχετε ένα τοπικό σταθερό τηλέφωνο και φαξ στη Μόσχα ή/και στο Κίεβο

Έχετε γραμματειακή υποστήριξη στη ουκρανική γλώσσα καθ’όλη την περίοδο συνεργασίας

Μπορούμε να επικοινωνούμε για λογαριασμό σας με τους εν δυνάμει πελάτες, με όποια συχνότητα εσείς επιθυμείτε

Διοργανώνουμε προσωπικές επισκέψεις / παρουσιάσεις / δειγματισμό

Λήψη και οργάνωση παραγγελιών / προμηθειών κ.α.

Επεξεργασία των κειμένων σας στα Ουκρανικά και προώθηση της ιστοσελίδας σας στο Ουκρανικό Διαδίκτυο (και σε σελίδες αγγελιών). 

 

Εύρεση χονδρεμπόρων, συνεργατών, εισαγωγέων στην Ουκρανία

 

Ποιοι είναι οι κορυφαίοι «παίκτες» της αγοράς που πρόκειται να εισέλθετε; Πόσο «μεγάλοι» είναι οι μελλοντικοί συνεργάτες σας; Ποιες εταιρείες εισάγουν Ελληνικά προϊόντα στη Ουκρανία;

 


 Οι Αγροτικές Ευκαιρίες©  εγγυημένα και αποτελεσματικά παρέχουν  πολλές εναλλακτικές λύσεις για μια επιτυχημένη διείσδυση στην αγορά της  Ουκρανίας.


Ξυλεία απο την Ουκρανία  

  Η Ουκρανία παράγει εξαιρετική ποσότητα και ποιότητα ξυλείας  (στην φωτογραφεία Ξυλεία Πεύκου για μεταφορά στην Ελλάδα).

 

Σας παρέχουμε έγκυρες πληροφορίες για τους κορυφαίους εισαγωγείς ενός προϊόντος στη  Ουκρανία. Οι πληροφορίες αυτές έχουν επίσημη προέλευση από τελωνειακές και στατιστικές υπηρεσίες της κάθε χώρας.

 Αναλαμβάνουμε τη σύσταση και την παρουσίαση της επιχείρησής σας ή του προϊόντος σας στους πιθανούς συνεργάτες σας στη Ρωσία και την Ουκρανία.

Σας κλείνουμε τηλεφωνικά ή προσωπικά ραντεβού με τους εν δυνάμει συνεργάτες σας, κι εσείς διεξάγετε τις διαπραγματεύσεις μαζί τους.

Σας παρέχουμε μακροχρόνια γραμματειακή υποστήριξη στη ρωσική γλώσσα, έως και virtual office στην Ουκρανία (δικό σας σταθερό τηλέφωνο, φαξ, γραμματεία, διεύθυνσή αλληλογραφίας κ.α.).

ΔΕΝ κάνουμε εμπόριο, δεν παίρνουμε ποσοστά!

Πληρωνόμαστε μόνο για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε

Έρευνες Αγοράς στην αγορά της Ουκρανίας για εξαγωγή ή εισαγωγή προϊόντων.

Ο στόχος μιας έρευνας αγοράς είναι η περιγραφή της κατάστασης που επικρατεί στην Ουκρανική αγορά για τον κλάδο σας. Σας ενημερώνουμε για τον όγκο παραγωγής, εισαγωγής και εξαγωγής, κατανάλωσης και δομής της αγοράς. Περιγράφουμε τις τελευταίες τάσεις που έχουν παρατηρηθεί κατά την τελευταία δεκαετία και σας δίνουμε μια πρόγνωση ανάπτυξης της αγοράς.

 Ηλιελαίου απο την Ουκρανία

Οι έρευνες αγοράς που σας παρέχει η Αγροτικές Ευκαιρίες© πάντοτε εμπεριέχουν πληροφορίες για όλους τους κορυφαίους “παίκτες” της αγοράς που σας ενδιαφέρει, αλλά και οδηγίες για τη διείσδυση ενός καινούργιου προϊόντος.

 

Με άλλα λόγια, είναι ο πιο απλός και γρήγορος τρόπος να καταλάβετε, κατά πόσον είστε έτοιμοι για να ενταχθεί το προϊόν σας στην αγορά της Ουκρανίας.

 

Στην Ουκρανία έχουν διεισδύσει οι Ιταλοί και οι Ισπανοί με Gourmet ελαιόλαδα με διαφορετικές γεύσεις (dressings). 

 

Αν είστε παραγωγός προϊόντων και θέλετε να πουλήσετε στη  Ουκρανία, ή αναζητάτε ένα συγκεκριμένο προϊόν από εκεί ή μια υπηρεσία  μπορούμε να σας δώσουμε ναι προσφορά που να καλύπτει τις ξεχωριστές ανάγκες και απαιτήσεις σας:

 

Για Εξαγωγές στην Ουκρανία καλέστε στο 210-8818416 και ώρες (10 – 18:00) καθημερινά.

Αναφέρετε "τμήμα εξαγωγών για Ουκρανία

 

Αγροτικές Ευκαιρίες – εξαγωγές στην Ουκρανία 2014

 

 σεμινάριο Εξαγωγών 2014 

 

Αρχική σελίδα εξαγωγών

 

Η Ουκρανία στην  EUROVISION το 2004 δείτε το σχετικό Video


 

αρχική σελίδα

Διαβάστηκε 2585 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 06 Απρίλιος 2014 09:04

Back to Top