Δευτέρα, 27 Αύγουστος 2018 10:06

Επιδοτήσεις κτηνοτροφίας και μεταποίησης 2020 – 2021

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(28 ψήφοι)

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες© εδώ και αρκετά χρόνια και πάντα σε συνεργασία με Γεωπόνους – Μελετητές αναλαμβάνουν Πανελλαδικά την μελέτη ένταξης σε κοινοτικά προγράμματα επιδοτήσεων Κτηνοτροφίας και μεταποίησης ( Σχέδια βελτίωσης, Leader κλπ ) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων που ανακοινώνονται κάθε φορά για τους δικαιούχους των προγραμμάτων αυτών. 

Όλα τα Σεμινάρια που ανακοινώνουμε είναι επικαιροποιημένα με εισηγητές Γεωπόνους πιστοποιημένους εκπαιδευτές και με μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα τους.

Και έτσι όσοι μας παρακολουθούν από κοντά με φυσική παρουσία ή μέσω Internet ( Webinar ) μπορούν να ρωτήσουν ή οι ίδιοι να αξιολογήσουν κατά την διάρκεια της παρουσίαση των σχετικών επιδοτήσεων την επιλεξιμότητα τους ως προς τα τρέχοντα επιδοτούμενα προγράμματα.

Και για να είμαστε όσο το δυνατόν επίκαιροι με τα τρέχοντα προγράμματα αναρτούμε στο Blog μας ότι «τρέχει» και μπορείτε να ενημερωθείτε και από εκεί Δωρεάν.


Μετά την παρακολούθηση του σεμιναρίου παρέχουμε μια σειρά Υπηρεσιών στους υποψήφιους προς ένταξη Αγρότες – Δικαιούχους των σχετικών επιδοτήσεων.


Ο Αγροτικός τομέας Παραγωγήμεταποίηση ποιοτικών πιστοποιημένων Βιολογικών προϊόντων – και η Διάθεση τους ή ακόμα καλύτερα η εξαγωγή στο εξωτερικό ως συνέχεια της παραγωγής και συσκευασίας έχει μέλλον.

Ποιοτικά προϊόντα με την Ελληνική σφραγίδα μοναδικότητας  και νοστιμιάς. 

Αναλαμβάνουμε και τις σχετικές μελέτες πιστοποίησης για μικρές Βιοτεχνίες και Οικοτεχνίες τροφίμων Πανελλαδικά :  ( HACCP – ISO22000 ).

 

Σχετικά Links :

HACCP

ISO – 22000

Blog Αγροτικών Ευκαιριών

Σεμινάρια Αγροτικών Ευκαιριών

Τι είναι το Webinar ; 

Επικοινωνία 

Διαβάστηκε 8249 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Δεκέμβριος 2019 10:18

Back to Top