Επιδότηση για επαγγελματίες μελισσοκόμους

Μια επιδότηση που ανέμεναν εδώ και καιρό οι μελισσοκόμοι!

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης υπέγραψε απόφαση με την οποία εγκρίνεται συνολικά το ποσό των 200.000 Ευρώ για την πραγματοποίηση αναλύσεων στο μέλι σε διαπιστευμένα εργαστήρια του εσωτερικού και εξωτερικού, καθώς και για την ίδρυση και λειτουργία εργαστηρίων ανάλυσης μελιού.

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο εφαρμογής της αριθμ.742/1425/63982/28-05-2013 ΚΥΑ των Υπουργών Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Εσωτερικών, Οικονομίας και Ανάπτυξης – Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας, για την υλοποίηση των ενεργειών του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων της μελισσοκομίας για το έτος 2013, υπεγράφη από τον κ. Τσαυτάρη η αριθμ.1785/84345/05-07-2013 ΥΑ, με την οποία εγκρίνεται:

α) ποσό ύψους 170.000 Ευρώ για την πραγματοποίηση αναλύσεων στο μέλι σε διαπιστευμένα εργαστήρια του εσωτερικού και εξωτερικού, για τον έλεγχο της ύπαρξης καταλοίπων φαρμάκων και άλλων επικίνδυνων ουσιών σε αυτό, προκειμένου να διασφαλιστεί η προστασία της υγείας του καταναλωτικού κοινού και η παραγωγή και εμπορία ασφαλών προϊόντων

β) ποσό ύψους 30.000 Ευρώ για την ίδρυση και λειτουργία εργαστηρίων ανάλυσης μελιού.

Δικαίωμα συμμετοχής στη δράση 4.1 «Αναλύσεις μελιού» έχουν μελισσοκόμοι, μελισσοκομικές οργανώσεις και ιδιώτες συσκευαστές και τυποποίησες μελιού, ενώ στη δράση 4.2 «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού» οι μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί και οι κοινοπραξίες αυτών.

Για τη συμμετοχή τους στη δράση 4.1 «Αναλύσεις μελιού» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής μέχρι τις 5 Αυγούστου 2013, ενώ για τη συμμετοχή τους στη δράση 4.2 «Στήριξη ίδρυσης και λειτουργίας εργαστηρίων ανάλυσης μελιού» οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν την αίτησή τους το αργότερο μέχρι τις 20 Ιουλίου 2013.

Οι αιτήσεις συμμετοχής και για τις δύο δράσεις υποβάλλονται στην έδρα της Διευθύνσεις  Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής όπου υπάγεται κάθε αιτών.

 

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

 

ΕΣΠΑ 2013 οδηγίες για επιδότηση

 

Μέλι και τώρα πως το συσκευάζω για εξαγωγή;


σημαντική παρατήρηση

Όλα τα προγράμματα επιδοτήσεων ανακοινώνονται για πολύ μικρό διάστημα!

Αυτό σημαίνει ότι αν δείτε σήμερα αυτή την καταχώρηση το πιθανότερο είναι να έχει λήξει η προθεσμία σύνταξης και κατάθεσης σχετικής μελέτης και ενός ολοκληρωμένου φακέλου επιδότησης και χρηματοδότησης αυτού που θα θέλατε να κάνετε! 

 Υπάρχει λύση

Αναλαμβάνουμε Πανελλαδικά την πρώτη φάση της μελέτης σκοπιμότητας και βιωσιμότητας για τον υποψήφιο επενδυτή που θα θελήσει να ενταθεί σε οποιοδήποτε πρόγραμμα που ταιριάζει αποκλειστικά με τις δικές του ανάγκες και δυνατότητες για 6μηνη παρακολούθηση και υποστήριξη, με επιλέξιμη δαπάνη της μελέτης προ αξιολόγησης με ένα ελάχιστο κόστος.

 


 

Πληροφορίες στο τηλ. 210-8818416 καθημερινά 9-18:00.

 

ή στο E-mail:   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Αγροτικές Ευκαιρίες© 2013 – Νέο πρόγραμμα επιδότησης  επαγγελματιών μελισσοκόμων 2013  

 

απο την εκπαίδευση των νέων μελισσοκόμων μας

 

μέλι για μικρά παιδιά

Ισπανικό βιολογικό μέλι για μωρά άνω του ενός έτους με μελισσούλα... 

 

αλόη με μέλι

 

 

Αλόη με μέλι! κομπόστα... 

 

 

μέλι σε πλαστικό

 

Μέλι απο την Κίνα σε πλαστική συσκευασία (οικονομικό)

 

Μέλι απο την Νέα Ζηλανδία σε συσκευασία που αγαπούν οι Αγγλοσάξονες

 

 

Μπορούμε να σας υποστηρίξουμε

 

  1. Στην αρχική έρευνα για επιδότηση και χρηματοδότηση
  2. Στην σχετική κατάθεση ολοκληρωμένης μελέτης
  3. Στην συσκευασία (δημιουργικό – βιομηχανικό σχέδιο)
  4. Σε Εργαστηριακούς ελέγχους στην Ε.Ε (Βρυξέλες) για πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό οργανισμό πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων
  5. Στην σύνταξη ολοκληρωμένης πρότασης προς Ελληνικούς φορείς πιστοποίησης.
  6. Στην νομική σας κάλυψη για Brand name στην Ελλάδα και Ευρώπη.
  7. Στην κατασκευή και CEO , web-site από ειδικούς μόνο για εσάς!
  8. Στην εκπαίδευση σας σε μεθόδους εξεύρεσης υποψηφίων πελατών στο εξωτερικό.

 

Αρκεί να έχετε ένα πολύ καλό προϊόν, διάθεση και φαντασία…. 

 

αρχική σελίδα 

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Νοέμβριος 2013 20:56

Back to Top