Μελισσοκομικά Σεμινάρια

Οι Αγροτικές Ευκαιρίες®  για το έτος 2019 και μετά από μεγάλη εμπειρία στο χώρο της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων,  οργανώνουν τα Νέα και πρωτοποριακά σεμινάρια που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις μια και εσείς το ζητήσατε!

 Όλοι οι εκπαιδευτικοί κύκλοι περιλαμβάνουν και Πρακτική και υπάρχει ειδική μέριμνα για το σκοπό αυτό για όσους είναι εκτός Αττικής και θα θελήσουν να το παρακολουθήσουν από το σπίτι τους μέσω internet ( θεωρία ) και να κάνουν φυσικά και την πρακτική τους! 


 

Πρόγραμμα 2019

 

Μελισσοκομία για Χόμπι

Το σεμινάριο απευθύνεται σε εσάς που θέλετε άμεσα!  να ασχοληθείτε με την μελισσοκομία (για Χόμπι) και για να έχετε το Δικό σας μέλι! σε 3 μέρες...

 

Δώρο το Μελισσοκομικό Καπέλο ! 

 

3 μέρες Σύνολο... και με πρακτική!!!

 

Δείτε τα Θέματα και τις ημερομηνίες εδώ

Μελισσοκομία για Χόμπι

 

  

 


 

 

Μελισσοκομία Αρχαρίων

Το σεμινάριο αυτό, απευθύνεται σε αρχάριους που θέλουν να γνωρίσουν την μέλισσα και την μελισσοκομική τέχνη είτε από προσωπικό ενδιαφέρον, είτε επειδή ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά. Αποτελεί ένα πλήρες και κατατοπιστικό χάρτη με πολλές πληροφορίες που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Οι πληροφορίες που θα λάβετε θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε βασικές παραμέτρους της μελισσοκομίας ως τέχνη και επάγγελμα.

 

Δείτε τα Θέματα και τις ημερομηνίες εδώ

Μελισσοκομία Αρχαρίων

 

 

 

 

 


 Μελισσοκομία Επαγγελματικό Σεμινάριο

Το Νέο! Σεμινάριο Επαγγελματικής Μελισσοκομίας ( 2019)  απευθύνεται σε ανθρώπους που αποφάσισαν να γίνουν Επαγγελματίες, και θέλουν να έχουν επαρκές εισόδημα απο την Επαγγελματική  Μελισσοκομία.

 Απευθύνεται: 

Σε αρχάριους μελισσοκόμους ( απο τα προηγούμενα τμήματα ) που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την μελισσοκομία

 

Σε ημιεπαγελματίες ή επαγγελματίες που θέλουν να μετατρέψουν το μελισσοκομείο, άρα και το μέλι τους, απο συμβατικό σε ένα εξαγώγιμο βιολογικό προϊόν λαμβάνοντας την Σχετική Βιολογική Πιστοποίηση.

Δείτε τα Θέματα και τις ημερομηνίες εδώ

Επαγγελματικό Σεμινάριο 

 

 


Σεμινάριο Τυποποίησης και Εξαγωγής Μελιού

Σε δύο δημιουργικές μέρες με  μελισσοκόμους (Βιολογικά πιστοποιημένους) και σε ειδικούς του Marketing Εξαγωγών, και Γεωπόνο Τεχνολογίας Επιστήμης των Τροφίμων ( Γ.Π.Α. ), μαθαίνουμε με απλό και περιγραφικό τρόπο (παραδείγματα) την διαδικασία, συσκευασία, μικρής μονάδας πιστοποίησης, και Εξαγωγής του μελιού μας στο εξωτερικό (Βιολογικό μέλι και Raw Honey).

 

 

Δείτε τα Θέματα και τις ημερομηνίες εδώ

Σεμινάριο Τυποποίησης και Εξαγωγής Μελιού

 

Διαβάστηκε 1885 φορές

Back to Top